• WORKSHOPS - In samenwerking met musea en bijzondere locaties geven we workshops over bloemen-stillevens van Hollandse Meesterschilders uit de 19e eeuw.

BLOEMEN WORKSHOP

Altijd al interesse gehad in bloemen of vind je het leuk om creatief te zijn met bloemen? Dan is een creatieve bloemen workshop echt een aanrader. Ook mensen zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring kunnen meedoen aan onze workshops.

Onze bloemen workshops zijn een informele, gezellige en leerzame middag of avond waarbij je het zelfgemaakte boeket of bloemstuk natuurlijk mee naar huis neemt. We houden onze workshops in onze winkel op het Javaplein in Amsterdam of op locaties door het land heen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN BLOEMEN-WORKSHOP?

Ben je geïnteresseerd in een bloemen workshop? Neem dan contact met ons op of geef je op door jezelf aan te melden op de bloemen workshop geïnteresseerden-lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden.
Aanmelden voor de Bloemen workshop lijst >> of kijk op onze workshop pagina in de webshop >> aan welke workshops je kunt deelnemen.

HANDGEBONDEN BOEKET

Maak je eigen handgebonden boeket. In deze workshop bespreken bloembehandeling en, in het kort, de achterliggende theorie. We behandelen de “korenschoof”-techniek waarmee je zowel een luchtig- als compact boeket kunt schikken. In de workshop worden de verschillen bloemschikvormen besproken. Het boeket kan na afloop zelf ingepakt worden en gaat mee naar huis.

GROEPSWORKSHOP

Ben je met meer dan 7 personen en wil je een prive-workshop? Dat kan. Bloemen op Locatie verzorgt bij ons in de winkel een volledig verzorgde workshop-middag of -avond. Maar we doen ook veel workshops op locatie, bij iemand thuis of op kantoor.