• BLOEMEN-ABONNEMENT - Altijd een prachtig modern veldboeket met verse bloemen in huis!

SINDS 2005

Bloemen op locatie is in 2005 opgericht door Anchela Basant en richt het bedrijf zich op het creëren van creatieve bloemstyling concepten voor locaties en momenten. Het grootste deel van ons werk bestaat uit het bloemstylen van bruiloften en van evenementen zoals beurzen, bedrijfsfeesten, productpresentaties, modeshows en nog veel meer. Sinds de zomer van 2011 heeft Bloemen op Locatie een bloemenwinkel geopend aan het vernieuwde javaplein in Amsterdam.

EVENEMENTEN- EN LOCATIE-BLOEMIST

Bloemen op Locatie is in 2005 begonnen als evenementen bloemist. Onze eerste klant was Het Rijk van de Keizer; een evenementen-locatie op een kunstenaarsbroedplaats in Amsterdam. En nog steeds werken we in een uitgebalanceerd partnerschap met “het Rijk” en verzorgen we wekelijks de bloemen voor bedrijfsevenementen, bruiloften en diners bij het Rijk van de Keizer. Maar ondertussen zijn we ook de vaste “bloemen-partner” geworden van vele andere evenementenlocaties en evenementenbureaux waaronder; Ovation Holland, Live Corporate Events, De Kompaszaal, Dechesne & Boertje, So Frank, NRC Restaurant, Mövenpick Hotel Banqueting en vele anderen.

EN BLOEMENWINKEL

Sinds 2011 heeft Bloemen op Locatie een winkel geopend op het hippe Javaplein in Amsterdam Oost. Omdat er vaak mensen langs kwamen in onze voormalige werkplaats om te vragen of we ook gewoon bloemen verkochten aan consumenten besloten we een winkel te openen van waaruit we een breed assortiment aan bijzondere bloemen aanbieden. We hebben een sterke focus op creativiteit en kwaliteit.

DUURZAAM EN BETROKKEN

Duurzaam ondernemen is voor ons geen bijzaak maar een strategie. We hebben een groot besef van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van People, Planet en Profit. Dat houdt voor ons in dat we ons bedrijf zoveel mogelijk duurzaam inrichten, betrokken zijn bij de ontwikkeling van de buurt en we een leerbedrijf zijn voor jong talent.

We gaan heel bewust om met energie, afval, drinkwater en kiezen onze producten in de winkel met grote zorgvuldigheid en met het oog op duurzaamheid uit. Kijk voor meer informatie op Duurzame Bloemist >>