• Onze stylisten decoreren een kerstboom bij u thuis.

    Kerstboom op Locatie! Onze stylisten decoreren uw kerstboom bij u thuis of op uw werk!

KERSTBOOM OP LOCATIE!

Voor zakelijke én particuliere klanten verzorgt Bloemen op Locatie volledig gedecoreerde kerstbomen. Voor onze kerstboom service gebruiken we alleen biologische kerstbomen en bekleden die in korte tijd met prachtige kerstdecoraties. In januari halen we op afspraak de kerstbomen ook weer af en ruimen we alles ook weer op.

ECO KERSTBOMEN

Onze duurzame Deense Nordmann kerstbomen zijn de Rolls Royce onder de kerstbomen. Ze worden duurzaam en ecologisch verantwoord geteeld op een kleine eco-boerderij in Jutland, Denemarken. Dat gebeurt zonder gebruik van insecticiden of groei-stimulerende middelen. De kerstbomen worden pas eind november gerooid en zijn dus super vers waardoor ze er mooier uitzien en hun naalden langer behouden. Ook als u geen gebruik wilt maken van onze luxe kerstboom service kunt u een van deze ECO kerstbomen gewoon los bij ons bestellen. Vraag ernaar in de winkel!

KERSTBOOM SERVICE BIJ U THUIS

Onze luxe kerstboom service houdt in dat onze stylisten bij u thuis of bij uw bedrijf uw kerstboom komen decoreren. U hoeft dus zelf geen kerstboom of kerstdecoratie te kopen en toch komt er een fantastische  kerstboom bij u thuis te staan! Wij zorgen voor een boom en alle materialen. Na afloop ruimen we ook weer op zodat we geen sporen achterlaten. In januari komen we, op afspraak, de boom weer afhalen en nemen we alles weer mee.

Iamsterdam tipt bloemen op locatie als één van de top-5-plekken-om-kerstboom-te-kopen

VERSCHILLEN IN KERSTBOOMDECORATIE

We decoreren de kerstbomen met een bonte variatie van smaakvolle kerstballen en andere prachtige kerstdecoraties. Qua hoogte kunt u kiezen tussen een boom vanaf 1 meter tot 3,5 meter hoogte. Qua decoratie hebben de volgende standaard varianten waarbij het aantal decoraties steeds oploopt. Meer decoraties betekend dus een luxere uitvoering.

  • Lekker
  • Weldadig
  • Luscious
  • Extra Luxurious

SUPER DELUXE KERSTBOOMSERVICE

Op aanvraag bieden we naast onze standaard kerstboomservice aan een kleine groep klanten ook een super deluxe kerstboomservice aan waarin we u uitnodigen voor een private shopping experience in onze winkel. U heeft dan onze winkel exclusief voor uzelf  en kunt, onder het genot van een drankje en een hapje, ongestoord kiezen uit ons hele assortiment van kerstdecoratie. Daarbij staat één van onze stylistes geheel tot uw beschikking om u te helpen met het samenstellen van uw kerstboom. De door u uitgezochte boom en decoratie wordt dan in december bij u thuis gebracht en opgezet door onze stylistes.

Vraag de brochure aan!

Bel 020-4635317 voor meer informatie Of meld je hier aan >>