• BLOEMEN-ABONNEMENT - Altijd een prachtig modern veldboeket met verse bloemen in huis!

JUNIOR BLOEMIST(E) – VOOR DE ZATERDAGEN 7,5 UUR

Bloemen op Locatie is per direct op zoek naar een junior winkel-medewerker voor de zaterdagen. Heb je een passie voor het bloemenvak, Werk je graag bij een bloemenwinkel voor échte liefhebbers? Beheers je een moderne, “urban” stijl van bloemschikken? Ben je flexibel? Creatief? Hou je van aanpakken? Neem contact met ons op!

OVER BLOEMEN OP LOCATIE.

Bloemen op locatie is een bloemenwinkel voor échte liefhebbers. Onze visie op bloemen is dat elke bloem een eigen plek verdient in een boeket of bloemstuk. In onze winkel verkopen we daarom elke bloem los. We gebruiken geen, of weinig, groenvulling en maken stijlvolle “Urban” boeketten die je in een stad als Amsterdam mag verwachten.

DE FUNCTIE

In deze functie werk je, in onze winkel, nauw samen met de andere bloemisten van het Bloemen-op-Locatie-team. Je bent (mede)verantwoorelijk voor:

 1. De dagelijkse handelingen in de bloemenwinkel
 2. Het helpen van winkelklanten
 3. Kwaliteitscontrole van de inkoop

DE WINKEL

Bloemen op locatie heeft een bloemenwinkel op het javaplein 4 in Amsterdam, tussen de bibliotheek en de Coffee Company in. Het bloemen-assortiment in onze winkel is breed, van hoge kwaliteit en bijzonder.

WIE ZOEKEN WE:

Wij zoeken een bloemist(e) met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

 1. Open en leergierig.
 2. Creativiteit. We denken mee in het grotere “styling plaatje” van de klant en passen daar de bloemen bij.
 3. Geen 9 tot 17:00 mentaliteit
 4. We-doen-het-samen-met-het-team-instelling.
 5. Verantwoordelijkheid durven nemen en Doen.
 6. No Nonse instelling.
 7. Representatief.
 8. Mobiliteit. Een rijbewijs is fijn.
 9. Goede beheersing van techniek. Alleen kandidaten die een bloemen-opleiding volgen of hebben gevolgd (minimaal niveau 3) worden in de procedure opgenomen.

GEÏNTERESSEERD?

Kandidaten kunnen solliciteren door een korte email met een motivatie, CV en referenties te schrijven. Stuur je email naar vacature@bloemenoplocatie.nl