• EVENTS - Een combinatie van grote eye catchers en kleinere bloemstukken door de ruimte heen werken heel goed om een grote ruimte aan te kleden.

BLOEMENSTYLING VOOR EVENTS

Een locatie is een “podium” voor een evenement en een instrument om beleving te creëren voor klanten en gasten. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een evenement, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van de gasten.

GESPECIALISEERD IN EVENEMENTEN.

Bloemen op locatie heeft veel ervaring met evenementen en is gespecialiseerd in creatieve bloemen styling concepten voor evenementen. We zijn bekend met de speciale “dynamiek” en onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement en daarna word alles weer afgebroken.

Bekijk recente bloemenstyling-opdrachten op twitter via
of op: Bloemen voor evenementen >>

ALLES UIT HANDEN.

Bloemen op locatie werkt tijdens, voor en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgever. Tijdens de voorbereiding van het evenement maakt bloemen op locatie een voorstel met een creatieve bloemstyling concept. Dit voorstel houdt rekening met: de locatie en ruimtes, kleur (thema’s), gewenste sfeer, bloem-voorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo’s, huisstijl, merkwaarden e.d.), draaiboek, Opbouw- en afbouwtijden en budget.

Alle stukken worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de locatie vervoerd wordt. Op locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken in samenspraak met de opdrachtgever, en eventueel andere leveranciers, weer afgebroken.

VASTE PARTNER VAN EVENEMENT-BUREAU’S EN CATERAARS.

Bloemen op locatie werkt veel samen met evenementen-locaties en evenementen-bureau’s. Voor een aantal van deze bureau’s is bloemen op locatie de vaste partner als het gaat om bloemen styling. Bloemen op locatie is vaste partner van o.a. Dechesne & Boertje, Ovation Holland, Live Corporate Events, SOFrank, Het Rijk van de Keizer en werkt samen met evenementen-bureau’s als Bureau voor Reuring, Bink en BureauJEZ.

Bloemen op locatie is een van onze leveranciers en gespecialiseerd in bloemen voor evenementen. Ze weten hoe evenementen-bureau’s werken. Hun creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit en resultaat-gerichtheid van Bloemen op Locatie maakt dat het goed samenwerken is. En het is prettig om bloemen helemaal te kunnen uitbesteden aan een partner die creatief en operationeel meedenkt zodat je zeker weet dat er iets moois komt te staan zonder dat het extra werk of personeel kost.

Gertjan Bosman, event producer, Ovation Holland.