• corsage voor trouw-auto

    BRUILOFT - De trouw-auto versieren kan al met zoiets simpels als een corsage.

BRUILOFT BLOEMEN STYLING

Bloemen op locatie is gespecialiseerd in bloemen styling van bruiloft- recepties en feesten. Een locatie is een “podium” voor een bruiloft en een instrument om een unieke beleving te creëren. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een bruiloft, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van het bruidspaar en de gasten.

Bruidsboeket en corsages.

Een bruidsboeket is een van die elementen die je bruiloft compleet maken. Het maakt het plaatje af. Het is eigenlijk een juweel. En zo benaderen we het ook. We zorgen dat het bruidsboeket precies past bij wat je mooi vind. Bij je jurk, bij je haar- en huidskleur, bij je postuur, bij de bruidegom, bij de locatie, etc. etc. We zorgen ervoor dat het bij jou past.

Kijk voor een volledig foto-overzicht op onze Twitter posts:

Tweets met FOTO’S BRUIDSBOEKETTEN: 
Tweets met FOTO’S CORSAGES: 

Waarom zijn bruidsboeketten zo duur?>>

Complete bloemen styling.

Bloemen op locatie verzorgt vaak het complete bruids-bloemen-styling-concept waarbij alle bloemstukken afgestemd worden op de bruidskleding, gewenste uitstraling en de locatie.

Kijk voor meer informatie op  of op Bruiloft bloemen >>

Bruidslijst voor bloemen.

Net zoals je een kado-bruidslijst hebt bij bepaalde warenhuizen of winkels, kun je ook de bloemen die je kado krijgt tijdens jullie bruiloft bij ons laten bestellen zodat alle bloemen die dag op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. De boeketten worden dan, indien gewenst, in een vaas opgemaakt en op de locatie neergezet voor de receptie, of kunnen ook opgehaald of bezorgd worden op dag van de bruiloft.

Gratis en vrijblijvend bloemenstyling-oriëntatie-gesprek!

We nodigen bruidsparen uit op onze binderij in Amsterdam voor een gratis en vrijblijvend oriëntatie-gesprek waarin we jullie wensen, bruiloftskleuren en bloemvoorkeuren bespreken en je uitgebreid kunt bladeren in onze verzameling boeken en tijdschriften om jullie stijlwensen te ondersteunen. Aan de hand van deze informatie kunnen we je dan meteen een eerste idee geven van de bloemen styling die bij jullie bruiloft past en sturen we je een voorstel op. Geef je hier op!

De bloemen op ons huwelijk waren echt fantastisch! Het bruidsboeket was super! En heel blije ouders na het bezorgen van de bloemen na ons huwelijk, ze waren blij verrast en vonden de bloemen prachtig (mijn oma van 89 heeft het hele verzorgingshuis uit laten rukken om te komen kijken naar haar mooie bloemen!). De bloemen maakten echt de locatie en zorgde voor veel blijdschap en vrolijkheid! – Cathrien en Marc

 

Al tijdens het eerste gesprek met Anchela hadden we een goed gevoel. Samen keken we ons moodbook door en zij begreep direct wat het hart van ons concept was, de uitstraling, de sfeer die wij voor onze bruiloft voor ogen hadden. De bloemen waren precies en zelfs meer dan wij hadden durven hopen: van het bruidsboeket, met orchideeën en amandelbloesem, tot en met de magnolia’s die begonnen te bloeien tijdens de ceremonie. Dat alles maakte onze trouwdag een magische ervaring.
– Erik en Lucia Broms-Thie