• Bloemen in restaurant

    ZAKELIJK ABONNEMENT- Uit onderzoek blijkt dat bloemen in een restaurant of hotel beschouwd worden als een indicator van de te verwachten kwaliteit en de herinnering aan het bezoek versterkt. Zorg voor smaakvolle en goede bloemen dus!

ZAKELIJK BLOEMEN ABONNEMENT, elke week verse mooie bloemen

Voor kantoren, winkels, restaurants en hotels verzorgen we zakelijke diensten waarin de werkvloer, zakenrelaties en personeel in centraal staan. Met een wekelijks budget maakt bloemen op locatie elke week wisselende bloemstukken die passen bij het bedrijf, de huisstijl en de ruimtes waar u bloemen wil hebben. 

ONDERZOEK: BLOEMEN GOED VOOR ZAKEN

Onderzoek heeft aangetoond dat bloemen positieve gevoelens en stemmingen versterken en dat mensen zich prettiger voelen in een ruimte met bloemen. Maar dat wist je eigenlijk al langer. Toch? Wat je misschien niet wist is dat wetenschappelijk is aangetoond dat bloemen op tafel ook vergaderingen en verkoopgesprekken positief beïnvloeden. Lees meer in deze samenvatting van een onderzoek door de Universiteit van Wageningen uit 2009 over de invloed van bloemen op de gemoedstoestand van de mens. Rapport over onderzoek van effect bloemen abonnement >>

WEKELIJKSE BLOEMEN-STYLING OP KANTOOR

Met een wekelijks budget plaatst Bloemen op Locatie elke week bloemen die passen bij uw bedrijf, de huisstijl, de gewenste uitstraling of de ruimtes. Zo staan er bijvoorbeeld altijd mooie en verse bloemen bij de entree, op de balie, in de meeting rooms of in de directiekamer. Als we nieuwe bloemen komen brengen, ruimen we de oude bloemen op en nemen we de oude, vieze vaas weer mee. Zo heb je er zelf er geen omkijken naar en hoeven jij, je collega’s, zakelijke relaties en klanten er alleen maar van te genieten.

VOOR ZAKENRELATIES: Boeket of Flower Bomb

Bloemen op Locatie biedt speciale diensten die erop gericht zijn om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen bij zakenrelaties. Bij een Flower Bomb zetten we bijvoorbeeld bloemen op alle werkplekken, vergaderzalen, directietafels, receptie-balies of kantines van één van uw klanten. Dit gaat uiteraard vergezeld van een briefje van uw bedrijf, waardoor uw bedrijf gegarandeerd is van een positieve associatie en wel eens “het gesprek van de week” zou kunnen worden.

Uiteraard kunnen we ook gewoon door heel Europa een boeket laten bezorgen namens uw bedrijf.

HUMAN RESOURCES

Ter ondersteuning van Human Resource afdelingen bieden we onze HR-boeketten-service. Bij verjaardagen, geboorte, ziekte, afscheid of verwelkoming van een personeelslid zorgt Bloemen op Locatie voor een boeket op de werkplek.

PROEF ABONNEMENT

Bloemen op Locatie heeft een speciale introductie-aanbieding voor bedrijfsabonnementen.

Lees er meer over op deze pagina: Bloemen abonnement try out >>

MEER WETEN?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe bloemen bij u kunnen bijdragen aan uw succes.